Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

KOMFORT

Kategoria: Podłogi, wykładziny

Wynik dla całej firmy:

Opinii:533

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (533)

Pokaż opinie

10 z 533 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

cicero12

Bydgoszcz

Opinii 20

lokalizacja
Morska 48, Gdynia
Data 17.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Beata

Mińsk Mazowiecki

Opinii 3

lokalizacja
Warszawska 53, Mińsk Mazowiecki
Data 04.07.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

palkazapalka

Grodzisk

Opinii 1

lokalizacja
Pl. Szwedzki (Janki Park Handlowy) 3, Janki
Data 19.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Warszawa
Data 19.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 463

lokalizacja
Radomska 8, Kielce
Data 29.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dama Pik

Bydgoszcz

Opinii 75

lokalizacja
Jagiellońska 85, Bydgoszcz
Data 02.03.2017

Szukałam paneli podłogowych, chciałam też obejrzeć dywany.W sklepie było tylko paru klientów, chodziłam i rozglądałam się po sklepie. Po niedługim czasie podeszła ekspedientka i po przywitaniu się zapytała się w czym może pomóc.Podziękowałam , bo najpierw sama chciałam się rozejrzeć po sklepie.Sklep wyposażony w różnorodny asortyment , ładnie wyeksponowany, Ceny przystępne , zróżnicowane, są też duże promocje na wybrane produkty. W swoim asortymencie są z pewnością konkurencyjni. Ekspedientka...

Szukałam paneli podłogowych, chciałam też obejrzeć dywany.W sklepie było tylko paru klientów, chodziłam i rozglądałam się po sklepie. Po niedługim czasie podeszła ekspedientka i po przywitaniu się zapytała się w czym może pomóc.Podziękowałam , bo najpierw sama chciałam się rozejrzeć po sklepie.Sklep wyposażony w różnorodny asortyment , ładnie wyeksponowany, Ceny przystępne , zróżnicowane, są też duże promocje na wybrane produkty. W swoim asortymencie są z pewnością konkurencyjni. Ekspedientka odeszła ale ponownie podeszła , kiedy z działu paneli przeszłam do wykładzin i dywanów . Pytałam o konkretny dywan odnośnie koloru i wymiarów , ale takiego nie było , natomiast ekspedientka pokazywała mi inne dywany zachwalając ich zalety. W pewnym momencie inny klient poprosił ekspedientkę o pomoc, odpowiedziała ,że podejdzie jak skończy ze mną i nie ruszyła się. Klient czekał . Podziękowałam więc pani i dopiero wtedy podeszła do klienta. Druga ekspedientka w tym czasie stała przy kasie nie robiąc nic.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Henryk

Pionki

Opinii 16

lokalizacja
Ocena firmy
Data 09.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Konin

Opinii 68

lokalizacja
Ocena firmy
Data 09.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aneta

Lublin

Opinii 16

lokalizacja
Ocena firmy
Data 09.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 54

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.