Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Zakupy spożywcze
Hipermarkety
Kaufland

Godło Jakość Obsługi

Kaufland

Kategoria: Hipermarkety

Wynik dla całej firmy:

Opinii:4360

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (4360)

Pokaż opinie

10 z 4360 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Konrad

Tarnów

Opinii 2

lokalizacja
ul. Lwowska 63, Tarnów
Data 22.06.2017

Całe otoczenie sklepu, zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz w porządku, poza tym że między kasą 4 a 5 była czarna podłoga. Ktoś prawdopodobnie upuścił jakiś owoc (Np. winogrono) i rozniosło się dalej gdy kolejka się przesuwała. Duży minus za lodówkę na sałatki pakowane na stoisku z warzywami i owocami. Nie było dolnej części lodówki, co odsłoniło, naprawdę ładnie mówiąc "wielki brud" - do odmoczenia. Nad produktami znajdującymi się w gazetce którą miałem znajdowało się wyraźne oznaczenie cenowe....

Całe otoczenie sklepu, zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz w porządku, poza tym że między kasą 4 a 5 była czarna podłoga. Ktoś prawdopodobnie upuścił jakiś owoc (Np. winogrono) i rozniosło się dalej gdy kolejka się przesuwała. Duży minus za lodówkę na sałatki pakowane na stoisku z warzywami i owocami. Nie było dolnej części lodówki, co odsłoniło, naprawdę ładnie mówiąc "wielki brud" - do odmoczenia. Nad produktami znajdującymi się w gazetce którą miałem znajdowało się wyraźne oznaczenie cenowe. Wszystkie produkty były też dostępne. Z rzeczy które rzucały się w oczy to truskawki, zarówno pakowane jak i luzem w koszyczkach. Były totalnie nieprzebrane, Nie chciało się ich kupować po prostu. Osoba z personelu znajdująca się na sklepie w uprzejmy i wyraźny sposób pokazała mi od razu w którym miejscu znajduje się potrzebny mi produkt. Były otworzone chyba wszystkie kasy więc na obsługę nie czekałem dłużej niż minutę. Kasjerka przywitała mnie słowami ; "Dzień dobry" zachowując kontakt wzrokowy i pożegnała ; "Zapraszamy ponownie"

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sylwia

Bydgoszcz

Opinii 2

lokalizacja
Wojska Polskiego 16, Bydgoszcz
Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anya94

Krapkowice

Opinii 16

lokalizacja
Budowlanych 4 B, Opole
Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Rafal

Brzeszcze

Opinii 2

lokalizacja
Królowej Jadwigi 1, Oświęcim
Data 17.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ewa

Iława

Opinii 32

lokalizacja
Piastowska 5, Ostróda
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Ostróda

Opinii 2

lokalizacja
Piastowska 5, Ostróda
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Beata

Chełmsko Śląskie

Opinii 2

lokalizacja
Papieża Jana Pawła II 10b, Kamienna Góra
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Angelika

Bolesławiec

Opinii 8

lokalizacja
Kościuszki Bolesławiec
Data 12.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Angelika

Bolesławiec

Opinii 8

lokalizacja
Kościuszki 15, Bolesławiec
Data 12.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Angelika

Bolesławiec

Opinii 8

lokalizacja
Bolesławiec
Data 12.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 436

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.