Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Zakupy spożywcze
Hipermarkety
Kaufland

Godło Jakość Obsługi

Kaufland

Kategoria: Hipermarkety

Wynik dla całej firmy:

Opinii:4386

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (4386)

Pokaż opinie

10 z 4386 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Emila

Suwałki

Opinii 4

lokalizacja
ul. Alfreda Wierusza-Kowalskiego 2, Suwałki
Data 28.07.2017

Ostatnio będąc w Kauflandzie na zakupach postanowiłam zakupić świeże warzywa, przy kasie okazało się , że nie zważyłam produktu ( nie wiedziałam, że trzeba to wcześniej zrobić, nie w każdym sklepie jest taka konieczność) Pani , która siedziała na kasie pretensjonalnym tonem nakazała mi zważyć warzywa pokazując ręką gdzieś na sklep " tam jest waga " odparłam iż rezygnuje z produktu i nie chce go kupić ( nadal nie wiedziałam gdzie jest waga ) , wtedy Pani zza kasy wykrzyczała " NIE MOŻE PANI EGO...

Ostatnio będąc w Kauflandzie na zakupach postanowiłam zakupić świeże warzywa, przy kasie okazało się , że nie zważyłam produktu ( nie wiedziałam, że trzeba to wcześniej zrobić, nie w każdym sklepie jest taka konieczność) Pani , która siedziała na kasie pretensjonalnym tonem nakazała mi zważyć warzywa pokazując ręką gdzieś na sklep " tam jest waga " odparłam iż rezygnuje z produktu i nie chce go kupić ( nadal nie wiedziałam gdzie jest waga ) , wtedy Pani zza kasy wykrzyczała " NIE MOŻE PANI EGO ZWAŻYĆ SKORO JUŻ TO PANI PRZYNIOSŁA ?! " . Byłam bardzo zawiedziona jakością obsługi w sklepie, na pewno szybko tam nie wrócę.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

klientka

Wrocław

Opinii 2353

lokalizacja
Sieradzka 7, Wrocław
Data 28.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karol

Warszawa

Opinii 3

lokalizacja
ul. Powstańców 7 Warszawa
Data 28.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
ul. Powstańców 7 Warszawa
Data 28.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

klientka

Wrocław

Opinii 2353

lokalizacja
Sieradzka 7, Wrocław
Data 26.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marta

Łódź

Opinii 31

lokalizacja
Zgierska 104, Łódź
Data 19.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Nina

Leszno

Opinii 1

lokalizacja
Aleje Konstytucji 3 Maja 9, Leszno
Data 17.07.2017

Mimo iż kasjerki bardzo się spieszą i są miłe pewne rzeczy pozostawiają wiele do życzenia. Brak kasy pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i osób niepełnosprawnych. Nikt z kierownictwa nie jest tym zainteresowany, że takie osoby czekają w kilometrowych kolejkach. Szczególnie w czwartki, soboty i niedziele powinno być więcej kas otwartych (ale chyba o tym kierownictwo wie). Tak samo przy stoisku z serami i mięsem nie wiadomo dlaczego jedna kolejka obowiązuje. Pani nie chciała obsłużyć mnie poza...

Mimo iż kasjerki bardzo się spieszą i są miłe pewne rzeczy pozostawiają wiele do życzenia. Brak kasy pierwszeństwa dla kobiet w ciąży i osób niepełnosprawnych. Nikt z kierownictwa nie jest tym zainteresowany, że takie osoby czekają w kilometrowych kolejkach. Szczególnie w czwartki, soboty i niedziele powinno być więcej kas otwartych (ale chyba o tym kierownictwo wie). Tak samo przy stoisku z serami i mięsem nie wiadomo dlaczego jedna kolejka obowiązuje. Pani nie chciała obsłużyć mnie poza kolejką, chociaż byłam w zaawansowanej ciąży a kolejka była kilometrowa. Brak wyznaczonych standardów przez ten market? Pozostawia to niesmak. Nie spotkałam się z takim zachowaniem w Kościanie. Oprócz tego asortyment bardzo bogaty, tanio i czysto.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Radosław

Stany Duże

Opinii 2

lokalizacja
Sokołowska 113, Siedlce
Data 15.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

klientka

Wrocław

Opinii 2353

lokalizacja
Sieradzka 7, Wrocław
Data 13.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

klientka

Wrocław

Opinii 2353

lokalizacja
Armii Krajowej/Bardzka 1, Wrocław
Data 13.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 439

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.