Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Shell

Kategoria: Stacje paliwowe

Wynik dla całej firmy:

Opinii:1601

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (1601)

Pokaż opinie

10 z 1601 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Magdalena

Kraków

Opinii 1

lokalizacja
Stojałowskiego 1, Kraków
Data 19.06.2017

Po zaparkowaniu samochodu przy dystrybutorze podszedł miły, uśmiechnięty Pan z zapytaniem czy życzę sobie aby zatankował. Dla mnie jako kobiety ta forma jest rewelacyjna ponieważ unikam w taki sposób pobrudzenia się, zaoszczędzam chwilę czasu i nie ukrywam iż tankowanie samochodu nie należy do moich ulubionych zajęć. Obsługa wewnątrz również była bardzo miła, uśmiechnięta i życzliwa. Pani zapytała czy chcę kawę i poinformowała o promocjach, które obecnie mają. Dopytała czy chcę FV czy paragon...

Po zaparkowaniu samochodu przy dystrybutorze podszedł miły, uśmiechnięty Pan z zapytaniem czy życzę sobie aby zatankował. Dla mnie jako kobiety ta forma jest rewelacyjna ponieważ unikam w taki sposób pobrudzenia się, zaoszczędzam chwilę czasu i nie ukrywam iż tankowanie samochodu nie należy do moich ulubionych zajęć. Obsługa wewnątrz również była bardzo miła, uśmiechnięta i życzliwa. Pani zapytała czy chcę kawę i poinformowała o promocjach, które obecnie mają. Dopytała czy chcę FV czy paragon jak również przypomniała o punktach rabatowych.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

darek

Chełmno

Opinii 4

lokalizacja
Autostrada Bursztynowa -, Pełpin
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adamek

Świecie

Opinii 26

lokalizacja
Szosa Lubicka 1-17 1, Toruń
Data 11.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Warszawa
Data 30.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 22.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 15.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Przemysław

Kraków

Opinii 24

lokalizacja
Zakopiańska 48, Kraków
Data 05.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adrian

Grudziądz

Opinii 2

lokalizacja
Hallera 2, Grudziądz
Data 19.03.2017

Stacja bardzo zadbana, personel zaraz po przyjeździe na stację zainteresowany klientem. Pan nalewający paliwo bardzo uprzejmy, nie nachalny. Woda do mycia szyb samochodu była czysta oraz mimo późnej pory nadal spieniona. W samym budynku stacji było czysto. Nieliczne dziury towarowe nie wpływały negatywnie na odbiór sklepu. Sam sklep zatowarowany w podstawowe produkty z każdej kategorii jednak uważam, że asortyment mógłby być szerszy. Po podejściu do kasy obsługa przebiegła sprawnie. Zostałem...

Stacja bardzo zadbana, personel zaraz po przyjeździe na stację zainteresowany klientem. Pan nalewający paliwo bardzo uprzejmy, nie nachalny. Woda do mycia szyb samochodu była czysta oraz mimo późnej pory nadal spieniona. W samym budynku stacji było czysto. Nieliczne dziury towarowe nie wpływały negatywnie na odbiór sklepu. Sam sklep zatowarowany w podstawowe produkty z każdej kategorii jednak uważam, że asortyment mógłby być szerszy. Po podejściu do kasy obsługa przebiegła sprawnie. Zostałem przywitany słowami dobry wieczór oraz prawidłowym odczytem dystrybutora z paliwem. Zapytano mnie o kartę lojalnościową oraz zaproponowano jej założenie gdy okazało się że jej nie posiadam. Dodatkowo Pani zaproponowała mi płyn do spryskiwaczy. Po wydaniu reszty i paragonu pożegnano mnie słowami "dziękuję dobranoc". Ogólnie wizytę na stacji oceniam pozytywnie. Sprawna obsługa i czystość na sklepie i podjeździe zachęcają do kolejnych wizyt.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

szunaJ

Świecie

Opinii 491

lokalizacja
Szosa Lubicka 1-17 1, Toruń
Data 06.01.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

szunaJ

Świecie

Opinii 491

lokalizacja
Szosa Lubicka 1-17 1, Toruń
Data 06.01.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 161

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.