Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

ORLEN

Kategoria: Stacje paliwowe

Wynik dla całej firmy:

Opinii:9180

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (9180)

Pokaż opinie

10 z 9180 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii


Data 24.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

klientka

Wrocław

Opinii 2393

lokalizacja
C. Skłodowskiej 14, Wrocław
Data 18.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paweł

Kraków

Opinii 2

lokalizacja
Jerzmanowskiego 39, Kraków
Data 18.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Piotr

Lublin

Opinii 15

lokalizacja
Al. Kraśnicka Lublin
Data 17.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

EWELINA

Rąbień

Opinii 2

lokalizacja
Szczecińska 20, Łódź
Data 15.09.2017

Na stacji paliw Orlen mieszczącej się przy ul. Szczecińskiej jakoś obsługi jest na bardzo wysokim poziomie. Po wjechaniu na stację wita nas miło pracownik nalewający benzynę. Podczas nalewania benzyny rozmawia z klientem proponując rzeczy przydatne do auta np. płyn do spryskiwaczy, następnie kieruje do punku obsługi kasowej podając numer stoiska i życząc miłego dnia. Płatność następuje szybko i sprawnie, także w miłej atmosferze. Pracownicy są kompetentni. Stacja jest czysta i schludna,...

Na stacji paliw Orlen mieszczącej się przy ul. Szczecińskiej jakoś obsługi jest na bardzo wysokim poziomie. Po wjechaniu na stację wita nas miło pracownik nalewający benzynę. Podczas nalewania benzyny rozmawia z klientem proponując rzeczy przydatne do auta np. płyn do spryskiwaczy, następnie kieruje do punku obsługi kasowej podając numer stoiska i życząc miłego dnia. Płatność następuje szybko i sprawnie, także w miłej atmosferze. Pracownicy są kompetentni. Stacja jest czysta i schludna, wizualnie bez zastrzeżeń. Ceny paliw są konkurencyjne dla innych stacji.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marcin

Toruń

Opinii 2

lokalizacja
Droga nr 10 bn, Obrowo
Data 14.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Urszula

Dobczyce

Opinii 15

lokalizacja
Obwodowa 6, Dobczyce
Data 06.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 05.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marcin

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Wołoska 28, Warszawa
Data 03.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

klient

Cierpice

Opinii 1

lokalizacja
Wojska Polskiego 20, Kościerzyna
Data 01.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 918

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.