Szukaj opinii o...Gdzie?

Dbamy o Jakość Obsługi

Godło Jakość Obsługi

Vectra

Kategoria: TV kablowa / internet

Wynik dla całej firmy:

Opinii:640

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

http://www.vectra.pl

Informacje: 801 0 801 80


Opinie (640)

Pokaż opinie

10 z 640 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Klucha

Warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Bok , facebook
Data 06.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z pomocy udzielonej przez naszego Konsultanta. Życzymy wielu godzin rozrywki na najwyższym poziomie.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Macmar

Piła

Opinii 1

lokalizacja
Messenger
Data 23.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
al. Zwycięstwa 253, Gdynia
Data 23.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

998

Gdańsk

Opinii 1

lokalizacja
al. Zwycięstwa 253, Gdynia
Data 19.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Niestety nie otrzymaliśmy danych abonenckich w związku z czym poruszane kwestie nie mogły zostać przez nas zweryfikowane. W przypadku ich podanie niezwłocznie zajmiemy się weryfikacją zgłoszenia.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Wódz

Bieslako-Biała

Opinii 1

lokalizacja
Ks. Stojałowskiego 44, Bielsko-Biała
Data 17.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za pozytywną opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są dla nas niezwykle cenne. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Łukasz

Wrocław

Opinii 1

lokalizacja
Lokalne biuro/ Kontakt z infolinią/ mail
Data 14.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna87

Nowy Dwór Maz

Opinii 1

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 03.08.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Justyno, niestety nie otrzymaliśmy od Ciebie wiadomości wraz z opisem sytuacji i podaniem danych. Mamy nadzieję, że Twoja opinia może ulec zmianie. Chętnie zweryfikujemy tę sprawę.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

filip

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinii 14

lokalizacja
infolinia
Data 03.08.2017

po tym jak dwa dni nie dziala internet i wymienilem z Vectra kilka maili z prosba o pomoc , oraz dzwonilem kilka razy z prosba o pomoc , dostalem odpowiedz od Pani Mileny Buczak ze za dwa dni wyjasnia moja sprawe !!! a sprawa zostal przekazana do dzialu pomocy technicznej , przez dwie doby NIKT z dzialu obslugi technicznej do mnei nie dzwonil , nie pisal , nie probowal wyjasnic sprawy , nie wydazylo sie nic ! To jest jakosc obslugi ktora ten portal uchonorowal azlotym godlem . od zgloszenia...

po tym jak dwa dni nie dziala internet i wymienilem z Vectra kilka maili z prosba o pomoc , oraz dzwonilem kilka razy z prosba o pomoc , dostalem odpowiedz od Pani Mileny Buczak ze za dwa dni wyjasnia moja sprawe !!! a sprawa zostal przekazana do dzialu pomocy technicznej , przez dwie doby NIKT z dzialu obslugi technicznej do mnei nie dzwonil , nie pisal , nie probowal wyjasnic sprawy , nie wydazylo sie nic ! To jest jakosc obslugi ktora ten portal uchonorowal azlotym godlem . od zgloszenia informacji i awarji , trzeba pioczekac 4 dni zeby ktos w oguile zechcial speawdzic sprawe !!! w dzisiejszych czasach jest to naprawde wysoki poziom usug .

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

filip

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinii 14

lokalizacja
infolinia
Data 03.08.2017

Po raz kolejny , juz chyba 4 albo 5 w przecigu dwuch miesiacy mam awarje internetu . od wtorku nie dziala mi intternet , zglosielm sprawe telefonicznie we wtorek dowiedzialem sie ze do konca dznia bedzie naprawione , w srode internet niby byl ale sila sygnalu byla tak zdegradowana ze strony albo sie nie otwieraly albo otwieraly sie 15 minut. wiec w srode zglosilem sprawe mailowo do jeszcze raz , otrzymalem odpowiedz od Pana Bartłomnieja Kozlika ze sprawa zostanie sprawdzona i za dwa dni mi...

Po raz kolejny , juz chyba 4 albo 5 w przecigu dwuch miesiacy mam awarje internetu . od wtorku nie dziala mi intternet , zglosielm sprawe telefonicznie we wtorek dowiedzialem sie ze do konca dznia bedzie naprawione , w srode internet niby byl ale sila sygnalu byla tak zdegradowana ze strony albo sie nie otwieraly albo otwieraly sie 15 minut. wiec w srode zglosilem sprawe mailowo do jeszcze raz , otrzymalem odpowiedz od Pana Bartłomnieja Kozlika ze sprawa zostanie sprawdzona i za dwa dni mi odpisza co stwierdzili . czy panstwo to rozumieja mam awrje internetu przez dwa dni , zgloszam sprawe kilka raz i dostaje odpowiedz ze za dwa dni mi cos odpisza !!! nikt nawet nie zainterwesowal sie na czym polega awarja , nikt nie zadwonil i nie sprawdizl szczegulow sytuacji , NIC , Pan Kozlik odpisal jakis stek pieknych slowek ze wszysto sprawdza i za dwa dni do mnie wróca , a ja mam siedziec i czekac kolejne dwa dni , no i oczywiscie mam obowiazek zaplacic za te wszystkie dni braku internetu bo odszkodowanie mi sie napewno nie nalezy , mi sie nawet nie nalezy mozliwosc odwolania od ich decyzji . takze drodzy klienci , macie placic terminowo rachunki , nie zawracac glowy panu Kozlikowi ani zadnemu innemu pracownikowi Firmy Vectra , wy nie macie zadnych praw macie tylko obowiazki w stosunku do Vectry. i nie nsalezy wam sie nic !!! jako klient vectry jestem zachwycony jak jestem tam traktowany ! podpisanie umowy z ta firma uwazam za jeden najwiekszych bledow w moim zyciu .

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

PanRege

Mszczonów

Opinii 1

lokalizacja
Facebook
Data 01.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszej obsługi za pośrednictwem facebooka. Życzymy wielu godzin rozrywki na najwyższym poziomie.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 64

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.