Szukaj opinii o...Gdzie?

Dbamy o Jakość Obsługi

Godło Jakość Obsługi

Vectra

Kategoria: TV kablowa / internet

Wynik dla całej firmy:

Opinii:625

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

http://www.vectra.pl

Informacje: 801 0 801 80


Opinie (625)

Pokaż opinie

10 z 625 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii

lokalizacja
infolinia
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
infolinia
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

elob

gd

Opinii 1

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 20.06.2017

Zgadzam się  67% Nie zgadzam się  33% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kaczy

Suwałki

Opinii 1

lokalizacja
Gdańsk
Data 20.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

tometeo

GOŁKOWICE

Opinii 42

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 20.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

filip

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinii 11

lokalizacja
infolinia
Data 13.06.2017

Po raz trzeci w przecigu miesiaca nie bede mail dostepu do internetu , najpierw byly prace modernizacyjne , nastepnie awaria na caly dzien , CALY DZIEN , za ktora nie nalezy mi sie odszkodowanie ani nawet jakies przepraszam tylko jedyne co mi sie nalezty to rachunek na caly abonament za placenie za uslugi do ktorych nie mam dostepu , a teraz nastepna modernizacja wlasnie dostalem maila z informacja . No naprawde rewelacja non stop przerwy w dostepie do internetu , modernizacje , awraje , a my...

Po raz trzeci w przecigu miesiaca nie bede mail dostepu do internetu , najpierw byly prace modernizacyjne , nastepnie awaria na caly dzien , CALY DZIEN , za ktora nie nalezy mi sie odszkodowanie ani nawet jakies przepraszam tylko jedyne co mi sie nalezty to rachunek na caly abonament za placenie za uslugi do ktorych nie mam dostepu , a teraz nastepna modernizacja wlasnie dostalem maila z informacja . No naprawde rewelacja non stop przerwy w dostepie do internetu , modernizacje , awraje , a my non stop musimy placic pelne abonamenty bo Vectra ma swoj regulamin w ktorym Vectra moze wszystko i nalezy im sie wszystko , abonenci nie moga nic i za wszystko musza placic , zglosilem reklamacja na trzcia przerwe w dostepie do uslugi ciekawe co mi odpisza , bede panstwa na bierzonco informowal . Chcialem jeszcze zaznaczyc ze nie intersuje mnie wasz pakiet Bezpieczny internet w ramach rekompensaty , nie zgodze sie na zadne nowe uslugi od was bo umowa jest napewno sformulowania w odpowiedni sposob bede pozniej placil dwa lata za to , prosze nawet do mnie nie dzwonic w tej sprawie ! czekam na odpowiedz na miaja reklamacje .

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

avatar

Adamek

Świecie

Opinii 26

lokalizacja
Wyszyńskiego 15, Świecie
Data 10.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adamek

Świecie

Opinii 26

lokalizacja
Wyszyńskiego 15, Świecie
Data 06.06.2017

Odwiedziłem punkt telewizji kablowej Vectra. Problem był taki, że internet, rozłączał się. Skuszony promocją, zmieniłem.zwykły modem, na modem.z WiFi. I zaczęły się problemy, internet ma bardzo słaby zasięg, modem.jest w jednym pokoju zasięgu brak w drugim. Po wejściu, do punktu, zauważyłem dwa stoiska. Przy jednym siedział Pan wiek około 30 lat, bardzo krótkie włosy, Który zapytał, o co chodzi. Więc powiedziałem, w czym problem, pan zaczął się śmiać co było niemiłe. Przy 2 stanowisku siedział...

Odwiedziłem punkt telewizji kablowej Vectra. Problem był taki, że internet, rozłączał się. Skuszony promocją, zmieniłem.zwykły modem, na modem.z WiFi. I zaczęły się problemy, internet ma bardzo słaby zasięg, modem.jest w jednym pokoju zasięgu brak w drugim. Po wejściu, do punktu, zauważyłem dwa stoiska. Przy jednym siedział Pan wiek około 30 lat, bardzo krótkie włosy, Który zapytał, o co chodzi. Więc powiedziałem, w czym problem, pan zaczął się śmiać co było niemiłe. Przy 2 stanowisku siedział jak się dowiedziałem,serwisant oraz drugi przyszedł z zaplecza. Jeden to wzrost około 170,wiek około 25 lat, włosy krótkie jasne Drugi wiek około 50 lat, wzrost około 170,bardzo krótkie włosy. Pan młodszy okazał się bardzo bezczelny, na moje argumenty odpowiedział ze wszystko zrobią odpłatnie. Kazał zapisać moje roszczenia w tym informacji do działu obslugi, bo oni mają gdzieś by cos robić. Przy czym.wszyscy 3 Panowie obraźliwie się śmiali co było bardzo niemile.Mówili, że z biura obsługi klienta będą dzwonić i niech oni się martwią. Osobiście mogę tylko pogratulować tak aroganckiej obsługi klienta, jak i serwisantów.Z taką bezczelną obsługą długo się nie spotkałem.

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Przepraszamy za zaistniałą sytuację, opisana sytuacja nie powinna mieć miejsca. Prosimy o podanie w wiadomości prywatnej danych abonenckich takich jak: numer ewidencyjny abonenta, dokładny adres instalacji usług oraz godność głównego Abonenta - zweryfikujemy poruszaną kwestię. Dodamy, że wszelkie opinię naszych Abonentów są dla nas bardzo cenne.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

AdamPC

Police

Opinii 1

lokalizacja
Piaskowa 101/8, Police
Data 05.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Serdecznie dziękujemy za powyższą opinię i przepraszamy za chwilowe niedogodności. Życzymy wielu godzin rozrywki na najwyższym poziomie.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

filip

Nowy Dwór Mazowiecki

Opinii 11

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 29.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Odpowiedź na powyższe została już udzielona jako odpowiedź na Pana wpis z dnia 25.05.2017. Dodatkowo zgodnie z Pana życzeniem, nasi pracownicy nie będą kierowali dalszych telefonicznych propozycji rekompensaty.

Strona: 1 2 3 4 ... 63

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.