Szukaj opinii o...Gdzie?

Dbamy o Jakość Obsługi

Godło Jakość Obsługi

Vectra

Kategoria: TV kablowa / internet

Wynik dla całej firmy:

Opinii:630

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom

http://www.vectra.pl

Informacje: 801 0 801 80


Opinie (630)

Pokaż opinie

10 z 630 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii


Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Mieszkanie prywatne Warszawa
Data 18.07.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

AlwinK

Wejherowo

Opinii 1

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 14.07.2017

W maju 2017 złożyłem rezygnację z usług świadczonych przez Vectra, które wg. wypowiedzenia miały być świadczone do 30 czerwca br.30 czerwca postanowiłem jednak kontynuować współpracę, więc zadzwoniłem na infolinie w celu uzyskania oferty dla stałych klientów.Ofertę otrzymałem (bardzo atrakcyjną), niestety w trakcie rozmowy nie doszło do tzw. "skryptu sprzedażowego" (odczytanie warunków umowy z cenami), ponieważ pani Paulina (sprzedawca) nie chcąc mnie trzymać na słuchawce, powiedziała tylko, że...

W maju 2017 złożyłem rezygnację z usług świadczonych przez Vectra, które wg. wypowiedzenia miały być świadczone do 30 czerwca br.30 czerwca postanowiłem jednak kontynuować współpracę, więc zadzwoniłem na infolinie w celu uzyskania oferty dla stałych klientów.Ofertę otrzymałem (bardzo atrakcyjną), niestety w trakcie rozmowy nie doszło do tzw. "skryptu sprzedażowego" (odczytanie warunków umowy z cenami), ponieważ pani Paulina (sprzedawca) nie chcąc mnie trzymać na słuchawce, powiedziała tylko, że resztę dokumentów przygotuje i oddzwoni za kilka godzin w celu umówienia technika - nie zadzwoniła.Po weekendzie aby się przypomnieć wykonałem telefon na infolinie, konsultant widział rozpoczęte zdarzenie, więc dopisał "notatkę" aby pani Paulina do mnie zadzwoniła w celu dokończenia zamówienia. Minęły kolejne dni, i nikt nie dzwoni.6 czerwca zadzwoniłem ponownie na infolinie, tym razem konsultant nadał sprawie numer i przekazał ją do kierownika/lidera pani Pauliny, ponieważ przedstawiona oferta z 30 czerwca została anulowana z niewiadomych przyczyn.Na telefon od lidera się nie doczekałem, natomiast 10 czerwca zadzwonił konsultant ze stwierdzeniem "Oczekiwał pan kontaktu w celu przedstawienia oferty" na co ja odpowiedziałem, że ofertę już otrzymałem i chciałbym ją zrealizować i teraz czekam na telefon od lidera bo został nadany tej sprawie numer.Po tym telefonie złożyłem reklamację on-line, a na następny dzień zadzwonił lider i tłumaczył mi, że przedstawiona oferta wygasła 30 czerwca, a pani Paulina próbowała się do mnie dzwonić lecz ja nie odbierałem, a na koniec stwierdził, że mógłby spróbować wpisać ofertę ale ma związane ręce ponieważ złożyłem już reklamację i mu tego nie przyjmą.Reklamacja został ekspresowo rozpatrzona "pozytywnie" w ciągu trzech dni (chociaż nie uwzględniono moich oczekiwań), a w niej napisano, że zgodnie z prawem nie został odczytany skrypt sprzedażowy, więc nie doszło do sprzedaży, a to że 10 czerwca kiedy zadzwonił kolejny sprzedawca z hasłem "Oczekiwał pan kontaktu w celu przedstawienia oferty" nie zgodziłem się na jej przedstawienie, moje wypowiedzenie umowy zostało przywrócone i wprowadzone w system, którego to już nie można wycofać.Podsumowując na infolinii kłamstwa i kolesiostwo, a po 5 latach współpracy klienta ma się za nic i zwyczajnie można go się pozbyć, kpina i jeszcze raz kpina bo od reklamacji nie ma już odwołania.

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

avatar

muszynskabeata

Legionowo

Opinii 1

lokalizacja
801080180
Data 13.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Muszynskabeata dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zgłoszona kwestia została profesjonalnie wyjaśniona i jest Pani zadowolona z obsługi naszych Konsultantów.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ptasiunio

Siedlce

Opinii 1

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 13.07.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

avatar

Opinii

lokalizacja
infolinia
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
infolinia
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

elob

gd

Opinii 1

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 20.06.2017

Zgadzam się  67% Nie zgadzam się  33% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za pozytywny wpis na temat pracy Naszego pracownika! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z obsługi Klienta Vectry.

avatar

Kaczy

Suwałki

Opinii 1

lokalizacja
Gdańsk
Data 20.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Cieszymy się, że obsługa Klienta spotkała się z takim zadowoleniem!

avatar

tometeo

GOŁKOWICE

Opinii 48

lokalizacja
tutaj możesz wpisać numer infolinii
Data 20.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Dziękujemy za powyższą opinię. Wszelkie spostrzeżenia naszych Klientów przesyłane za pośrednictwem portalu są na bieżąco analizowane. Jeśli wpis zawiera kwestie wymagające udzielenia wyjaśnień skontaktujemy się z Państwem w wiadomości prywatnej.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 63

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.