Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

UPC

Kategoria: TV kablowa / internet

Wynik dla całej firmy:

Opinii:270

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (270)

Pokaż opinie

10 z 270 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Klient

Lublin

Opinii 18

lokalizacja
upc.pl
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Maciek

Elbląg

Opinii 1

lokalizacja
Obrońców Wybrzeża 1, Gdańsk
Data 31.05.2017

W dniu dzisiejszym odwiedziłem placówkę UPC w Gdańsku. Celem wizyty było zakończenie umowy o dostawę usługi dostępu do Internetu. Po pobraniu numerku i oczekiwaniu w kolejce do 3 konsultantów zostałem przyjęty przez bardzo nieuprzejmego konsultanta. W odpowiedzi na prośbę o zakończenie usług, konsultant pretensjonalnym tonem odpowiedział że powinien pan zrobić to sobie przez internet. Mimo to kontynuował obsługę. Podał mi pustą kartkę i poprosił bym na miejscu napisał pełne pismo odstąpienia od...

W dniu dzisiejszym odwiedziłem placówkę UPC w Gdańsku. Celem wizyty było zakończenie umowy o dostawę usługi dostępu do Internetu. Po pobraniu numerku i oczekiwaniu w kolejce do 3 konsultantów zostałem przyjęty przez bardzo nieuprzejmego konsultanta. W odpowiedzi na prośbę o zakończenie usług, konsultant pretensjonalnym tonem odpowiedział że powinien pan zrobić to sobie przez internet. Mimo to kontynuował obsługę. Podał mi pustą kartkę i poprosił bym na miejscu napisał pełne pismo odstąpienia od umowy. Na zapytanie o formularz odstąpienia od usług konsultant stwierdził że nie posiada żadnego i mam napisać pełne pismo ze wszystkimi nagłówkami. W epoce nowych technologii, komputerów i drukarek. Zaprezentowane przez konsultanta zachowanie jest nie do przyjęcia. Odradzam wszystkim korzystanie z usług firmy UPC z uwagi na brak szacunku do klienta i traktowania wszystkich szablonowo. Celem firmy jest jedynie zwiększanie dochodu kosztem obsługi i komfortu klienta.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

ogromny

piechowice

Opinii 1

lokalizacja
pocztowa 5, Piechowice
Data 21.04.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Jana Pawła II 27, Warszawa
Data 19.03.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Jana Pawła II 27, Warszawa
Data 19.03.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kinga

Katowice

Opinii 12

lokalizacja
Graniczna 54, Katowice
Data 14.11.2016

Filia UPC wyglądała bardzo profesjonalnie, wchodząc do obiektu pobierało się numerek i czekało w poczekalni. Pytając się pracowniczki o oferty internetowe, przedstawiła mi najbardziej dla mnie korzystną ofertę. Od razu zawarliśmy umowę i umówiłam się na wizytę technika. Jakość obsługi była bardzo wysoka, czułam się dobrze obsłużona. Przestrzeń była dobrze zagospodarowana i nie czułam się przytłoczona. Stanowiska wyglądały schludnie jak i pracownicy. Doradca mógł odpowiedzieć na wszystkie moje...

Filia UPC wyglądała bardzo profesjonalnie, wchodząc do obiektu pobierało się numerek i czekało w poczekalni. Pytając się pracowniczki o oferty internetowe, przedstawiła mi najbardziej dla mnie korzystną ofertę. Od razu zawarliśmy umowę i umówiłam się na wizytę technika. Jakość obsługi była bardzo wysoka, czułam się dobrze obsłużona. Przestrzeń była dobrze zagospodarowana i nie czułam się przytłoczona. Stanowiska wyglądały schludnie jak i pracownicy. Doradca mógł odpowiedzieć na wszystkie moje pytania, więc czułam się dobrze poinformowana o usługach.

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aleksandra

Zabrze

Opinii 20

lokalizacja
Korczoka 79E, Zabrze
Data 10.10.2016

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 24.08.2016

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Jana Pawła II 27, Warszawa
Data 29.07.2016

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Edyta

Rybnik

Opinii 146

lokalizacja
Usługi firmy
Data 30.06.2016

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 27

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.