Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Pepco

Kategoria: Wyposażenie wnętrz

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2790

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (2790)

Pokaż opinie

10 z 2790 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

cicero12

Bydgoszcz

Opinii 5

lokalizacja
Leśna 2, Solec Kujawski
Data 20.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Izabela

Recz

Opinii 39

lokalizacja
700-lecia 6, Żnin
Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Katarzyna

Kalisz

Opinii 7

lokalizacja
Górnośląska 82 Kalisz
Data 16.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Izabela

Recz

Opinii 39

lokalizacja
700-lecia 6, Żnin
Data 12.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Daria

Bliżyn

Opinii 2

lokalizacja
Warszawska 218d, Kielce
Data 08.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anya94

Krapkowice

Opinii 16

lokalizacja
Opolska 13, Krapkowice
Data 04.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

cicero12

Bydgoszcz

Opinii 5

lokalizacja
Szubińska 1, Białe Błota
Data 04.06.2017

Sklep jest dobrze zaopatrzony, nie ma w nim tłoku. Obsługa była miła i chętna do pomocy. Na sali było czysto, a towary porządnie ułożone.Ze względu na małą liczbę klientów, komfort zakupów był duży, a to jest ważne.Obniżyłem ocenę za zachowanie personelu, ponieważ przez pierwsze 10 minut nikt do mnie nie podszedł i nie zaproponował pomocy. Kiedy sam poprosiłem o pomoc, pracownica wskazała mi poszukiwany towar i odpowiedziała bez wahania na wszystkie moje pytania.Poleciłbym ten salon rodzinie i...

Sklep jest dobrze zaopatrzony, nie ma w nim tłoku. Obsługa była miła i chętna do pomocy. Na sali było czysto, a towary porządnie ułożone.Ze względu na małą liczbę klientów, komfort zakupów był duży, a to jest ważne.Obniżyłem ocenę za zachowanie personelu, ponieważ przez pierwsze 10 minut nikt do mnie nie podszedł i nie zaproponował pomocy. Kiedy sam poprosiłem o pomoc, pracownica wskazała mi poszukiwany towar i odpowiedziała bez wahania na wszystkie moje pytania.Poleciłbym ten salon rodzinie i przyjaciołom ze względu na sympatyczną obsługę.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Daria

Bydgoszcz

Opinii 2

lokalizacja
Jana III Sobieskiego 5, Bydgoszcz
Data 01.06.2017

Jest to jedna z moich ulubionych sieci sklepów z ,,rzeczami do domu,,. Personel kompetentny, miły i uprzejmy. Doskonale zna lokalizację produktu w sklepie, jeśli nie ma czegoś co mnie w danej chwili interesuje, proponuje inny produkt lub poleca inny sklep, w którym dany produkt na pewno się znajduje. Panie często dzwonią do innych punktów aby zatrzymać towar, który mogę sobie odebrać w innym terminie.Podczas rozmowy Personel nie ignoruje klienta odrywa się od wykonywanych obowiązków aby podejść...

Jest to jedna z moich ulubionych sieci sklepów z ,,rzeczami do domu,,. Personel kompetentny, miły i uprzejmy. Doskonale zna lokalizację produktu w sklepie, jeśli nie ma czegoś co mnie w danej chwili interesuje, proponuje inny produkt lub poleca inny sklep, w którym dany produkt na pewno się znajduje. Panie często dzwonią do innych punktów aby zatrzymać towar, który mogę sobie odebrać w innym terminie.Podczas rozmowy Personel nie ignoruje klienta odrywa się od wykonywanych obowiązków aby podejść ze mną do regału i coś pokazać lub zaproponować. W sklepie jest czysto sprzedawcy zawsze używają zwrotów grzecznościowych.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 31.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Grzecznarowskiego 29, Radom
Data 31.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 279

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.