Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Play

Kategoria: Telekomunikacja mobilna

Wynik dla całej firmy:

Opinii:4390

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (4390)

Pokaż opinie

10 z 4390 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Justyna

Chybie

Opinii 43

lokalizacja
Ul.Leszczyńska 20, Bielsko-Biała
Data 19.07.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Zamość

Opinii 2

lokalizacja
Lwowska 56, Zamość
Data 18.07.2017

Do salonu Play poszłam ponieważ kilka podstawowych aplikacji systemowych zostało zawieszonych i wstrzymanych. W momencie wejścia do salonu pracownicy przywitali mnie a jeden z dwóch wolnych zaprosił mnie do podejścia do jego stanowiska. Zapytał w czym może pomóc a po opowiedzeniu mojego problemu poprosił o telefon i obejrzał go. Próbował kilku metod rozwiązania problemu lecz nie udało mu się, twierdził że potrzebny jest hard reset lecz gdy poprosiłam o znalezienie innego rozwiązania bo zależy...

Do salonu Play poszłam ponieważ kilka podstawowych aplikacji systemowych zostało zawieszonych i wstrzymanych. W momencie wejścia do salonu pracownicy przywitali mnie a jeden z dwóch wolnych zaprosił mnie do podejścia do jego stanowiska. Zapytał w czym może pomóc a po opowiedzeniu mojego problemu poprosił o telefon i obejrzał go. Próbował kilku metod rozwiązania problemu lecz nie udało mu się, twierdził że potrzebny jest hard reset lecz gdy poprosiłam o znalezienie innego rozwiązania bo zależy mi na plikach które mam w telefonie, skonsultował to z pozostałymi pracownikami. Zaproponował inne rozwiązanie, do którego musiałabym dokupić kartę pamięci lecz nie dał gwarancji że się uda. Kupiłam Kartę ale i to nie pomogło. próbował w jeszcze jeden sposób, ostatni jaki przyszedł mu na myśl ale że i on nie poskutkował, powiedział że trzeba jednak całkowicie zresetować telefon. Poprosiłam więc by to zrobił skoro nie ma innej opcji. Robiąc to zasugerował by na bieżąco zapisywać ważne dla mnie rzeczy na przenośnej karcie. Gdy zakończył zapytałam o cenę usługi ale powiedział z uśmiechem że wszystko jest wliczone w gwarancje. Podziękowałam i wyszłam z salonu

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna

Chybie

Opinii 43

lokalizacja
ul. Legionów 83 Czechowice-Dziedzice
Data 18.07.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karol

Tarnowskie Góry

Opinii 174

lokalizacja
Zagórska 220, Tarnowskie Góry
Data 12.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karol

Tarnowskie Góry

Opinii 174

lokalizacja
Ul.Zagórska 220, Tarnowskie Góry
Data 12.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Monika

Katowice

Opinii 10

lokalizacja
Ul.Chorzowska 19, Świętochłowice
Data 12.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Maciej

Kraków

Opinii 4

lokalizacja
Partyzantów 2a, Bochnia
Data 09.07.2017

W podanym salonie pojawiłem się dwukrotnie. Tematem moich wizyt była oferta internetowa. Za pierwszym razem obsługiwała mnie miła i pomocna pani, która zaproponowała mi dogodną dla mnie ofertę. Podała mi wszystkie jej szczegóły, a także pomogła dowiedzieć się czy w mojej okolicy będę miał odpowiedni zasięg. Zaoferowała również stosowne urządzenie, dzięki któremu moje oczekiwania powinny zostać spełnione. Oprócz niej w salonie nie było żadnego innego doradcy, a pomimo tego nie zauważyłem, aby...

W podanym salonie pojawiłem się dwukrotnie. Tematem moich wizyt była oferta internetowa. Za pierwszym razem obsługiwała mnie miła i pomocna pani, która zaproponowała mi dogodną dla mnie ofertę. Podała mi wszystkie jej szczegóły, a także pomogła dowiedzieć się czy w mojej okolicy będę miał odpowiedni zasięg. Zaoferowała również stosowne urządzenie, dzięki któremu moje oczekiwania powinny zostać spełnione. Oprócz niej w salonie nie było żadnego innego doradcy, a pomimo tego nie zauważyłem, aby tworzyła się jakakolwiek kolejka. Pani, z którą miałem przyjemność rozmawiać zachowywała całkowity porządek w swoim miejscu pracy, na jej biurku nie leżały żadne zbędne rzeczy. Druga moja wizyta była odrobinę dłuższa ze względu na kolejkę. Pomimo aktywnych dwóch stanowisk musiałem czekać około 15 minut na zostanie obsłużonym. Tym razem przyszedłem już podpisać umowę, a pomagał mi w tym młody pan. Jak się okazało oferta nie do końca pokrywała się z tym czego dowiedziałem się podczas pierwszej wizyty. Ceny abonamentu były nieco wyższe, urządzenie zaproponowane mi na początku okazało się przeterminowane. Podobnie jak za pierwszym razem miejsce pracy było uprzątnięte, a doradca pomocny i nienachalni. Pomimo licznych klientów starali się, aby kolejka zmniejszała się w szybkim tempie. W najprostszych i najkrócej trwających sprawach odpowiadali na pytania petentów.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 463

lokalizacja
Czarnieckiego 1, Połaniec
Data 06.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ch_da

Czersk

Opinii 13

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 05.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ch_da

Czersk

Opinii 13

lokalizacja
Dr. Zielińskieg 5, Czersk
Data 05.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 439

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.