Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Play

Kategoria: Telekomunikacja mobilna

Wynik dla całej firmy:

Opinii:4380

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (4380)

Pokaż opinie

10 z 4380 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Aga

Warszawa

Opinii 1633

lokalizacja
Wołoska 12, Warszawa
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Aleksandrowice

Opinii 2

lokalizacja
Medweckiego 2, Kraków
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adamek

Świecie

Opinii 26

lokalizacja
Cukrowników 1, Świecie
Data 06.06.2017

Dzis. odwiedziłem, salon telekomunikacji Play.Wejście do salonu, bardzo czyste,szyby, jak i drzwi czyste. Po wejściu Doradca, klienta,kobieta wiek około 25-30 lat wzrost około 170,włosy, krótkie jasne. Identyfikator nieczytelny, gdyż był zasłonięty. Pani zapytała, w czym może mi pomóc,oznajmiłem, że chciałbym przedłużyć ofertę. Pani wyliczyła mi kilka ofert,zapytała, czy bym.chciał ofertę z telefonem.odpowiedziałem że tak do podanej kwoty 300 zł. Pani wyczerpująco omówiła oferty tak ze,...

Dzis. odwiedziłem, salon telekomunikacji Play.Wejście do salonu, bardzo czyste,szyby, jak i drzwi czyste. Po wejściu Doradca, klienta,kobieta wiek około 25-30 lat wzrost około 170,włosy, krótkie jasne. Identyfikator nieczytelny, gdyż był zasłonięty. Pani zapytała, w czym może mi pomóc,oznajmiłem, że chciałbym przedłużyć ofertę. Pani wyliczyła mi kilka ofert,zapytała, czy bym.chciał ofertę z telefonem.odpowiedziałem że tak do podanej kwoty 300 zł. Pani wyczerpująco omówiła oferty tak ze, przedłużyłem ofertę.

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paweł

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Ul.Powsińska 31, Warszawa
Data 02.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

rob.zaj91

Radzionków

Opinii 1

lokalizacja
kontakt mail z działem obsługi klienta
Data 30.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marta

Warszawa

Opinii 18

lokalizacja
Toruńska 1, Radom
Data 23.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kamila

Sosnowiec

Opinii 2

lokalizacja
Piotra Skargi 6, Katowice
Data 16.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Maciej

Gdańsk

Opinii 1

lokalizacja
Al.Grunwaldzka 141, Gdańsk
Data 10.05.2017

Konsultant był ubrany w koszulę z logo firmy Play. Przywitał klienta po wejściu do punktu. Był bardzo uprzejmy i kulturalny. Zbadał potrzeby klienta. ile smsuje ile dzwonie ile korzystam z internetu. Próbował dobrać ofertę jak najbardziej odpowiadającą moim potrzebom. Starał się zadawać pytania otwarte. Dążył do finalizacji transakcji i sprawiał wrażenie specjalisty w dziedzinie telefonii komórkowej. Salon był czysty i zadbany, Temperatura może była zbyt wysoka w porównaniu do temperatury na...

Konsultant był ubrany w koszulę z logo firmy Play. Przywitał klienta po wejściu do punktu. Był bardzo uprzejmy i kulturalny. Zbadał potrzeby klienta. ile smsuje ile dzwonie ile korzystam z internetu. Próbował dobrać ofertę jak najbardziej odpowiadającą moim potrzebom. Starał się zadawać pytania otwarte. Dążył do finalizacji transakcji i sprawiał wrażenie specjalisty w dziedzinie telefonii komórkowej. Salon był czysty i zadbany, Temperatura może była zbyt wysoka w porównaniu do temperatury na zewnątrz, klienci w kurtkach mogli się czuć niekomfortowo co mogło też mieć wpływ na skuteczność obsługi.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Filip

Szczecin

Opinii 8

lokalizacja
Niepodległości 26, Szczecin
Data 10.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dagmara

Wrocław

Opinii 3

lokalizacja
Legnicka 58, Wrocław
Data 03.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 438

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.