Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

T-Mobile

Kategoria: Telekomunikacja mobilna

Wynik dla całej firmy:

Opinii:3169

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (3169)

Pokaż opinie

10 z 3169 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Justyna

Chybie

Opinii 1

lokalizacja
Mostowa 5, Bielsko-Biała
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marta

Mysłowice

Opinii 2

lokalizacja
infolinia
Data 18.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

MGDALENA

Mikołów

Opinii 2

lokalizacja
Pszczyńska 14, Mikołów
Data 09.06.2017

Salon jest nowoczesny i czysty. Chciałam reklamować telefon. Jestem pod wrażeniem obsługi. Pracownicy zadbani, mili i bardzo chętni w udzieleniu pomocy. Po zebraniu informacji na temat reklamowanego produktu przyjęli zgłoszenie oraz zaproponowali telefon zastępczy. Zostałam poinformowana o czasie trwania reklamacji oraz jej przebiegu. Pracownicy zaproponowali jak najlepsze dla mnie rozwiązanie. Atmosfera spotkania była bardzo przyjazna, pomimo że była to wizyta reklamacyjna. Spędziłam w...

Salon jest nowoczesny i czysty. Chciałam reklamować telefon. Jestem pod wrażeniem obsługi. Pracownicy zadbani, mili i bardzo chętni w udzieleniu pomocy. Po zebraniu informacji na temat reklamowanego produktu przyjęli zgłoszenie oraz zaproponowali telefon zastępczy. Zostałam poinformowana o czasie trwania reklamacji oraz jej przebiegu. Pracownicy zaproponowali jak najlepsze dla mnie rozwiązanie. Atmosfera spotkania była bardzo przyjazna, pomimo że była to wizyta reklamacyjna. Spędziłam w punkcie około 15 minut i pewnością będę polecała pracowników ze względu na posiadane kompetencje oraz życzliwość.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paulina

Rzeszów

Opinii 2

lokalizacja
Przemysłowa 2b, Stalowa Wola
Data 18.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agata

Starachowice

Opinii 2

lokalizacja
Radomska 29, Starachowice
Data 07.05.2017

Do salonu T-Mobile zgłosiłam się w celu wyjaśnienia zbyt wysokiego rachunku. W salonie nie było klientów i zostałam przywitana przez konsultantkę słowami Dzień Dobry, w czym mogę pomóc. Konsultantka była uśmiechnięta i bardzo miła. Wyjaśniła mi, iż faktycznie na moim rachunku są błędy, które powstały z winy operatora. Sama zaproponowała złożenie za mnie reklamacji i zadeklarowała, iż skontaktuje się ze mną jak tylko otrzyma odpowiedz. Po kilku dniach faktycznie konsultantka oddzwoniła i...

Do salonu T-Mobile zgłosiłam się w celu wyjaśnienia zbyt wysokiego rachunku. W salonie nie było klientów i zostałam przywitana przez konsultantkę słowami Dzień Dobry, w czym mogę pomóc. Konsultantka była uśmiechnięta i bardzo miła. Wyjaśniła mi, iż faktycznie na moim rachunku są błędy, które powstały z winy operatora. Sama zaproponowała złożenie za mnie reklamacji i zadeklarowała, iż skontaktuje się ze mną jak tylko otrzyma odpowiedz. Po kilku dniach faktycznie konsultantka oddzwoniła i poinformowała mnie, iż sprawa została wyjaśniona i na kolejnej Fakturze otrzymam zwrot niesłusznie naliczonych opłat. Serdecznie polecam ten Salon wszystkim klientom.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

obserwator

Kraków

Opinii 15

lokalizacja
Królewska 67, Kraków
Data 07.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Żaneta

Ostrowo

Opinii 37

lokalizacja
Sobieskiego 235, Wejherowo
Data 05.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sławomir

Szczecin

Opinii 2

lokalizacja
Szczecin
Data 01.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Tomasz

Tychy

Opinii 41

lokalizacja
al. Jana Pawła II 16, Tychy
Data 26.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Tomasz

Blachownia

Opinii 15

lokalizacja
Al. Wojska Polskiego 207, Częstochowa
Data 21.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 317

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.