Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

T-Mobile

Kategoria: Telekomunikacja mobilna

Wynik dla całej firmy:

Opinii:3176

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (3176)

Pokaż opinie

10 z 3176 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Justyna

Chybie

Opinii 43

lokalizacja
Warszawska 180 Bielsko-Biała
Data 24.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

agi

TORUŃ

Opinii 59

lokalizacja
Żółkiewskiego 15, Toruń
Data 17.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna

Chybie

Opinii 43

lokalizacja
Cechowa 5, Bielsko-Biała
Data 11.07.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

sprawdzona_opinia

Kielce

Opinii 463

lokalizacja
Pl. Uniwersału Połanieckiego 24, Połaniec
Data 06.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Zdzisław

Piechcin

Opinii 154

lokalizacja
Śniadeckich 12, Żnin
Data 30.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Zdzisław

Piechcin

Opinii 154

lokalizacja
Rynek 17Lokal , Gniezno
Data 30.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Lucyna

Tarnów

Opinii 238

lokalizacja
Lwowska 2, Tarnów
Data 30.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Justyna

Chybie

Opinii 43

lokalizacja
Mostowa 5, Bielsko-Biała
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marta

Mysłowice

Opinii 2

lokalizacja
infolinia
Data 18.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

MGDALENA

Mikołów

Opinii 2

lokalizacja
Pszczyńska 14, Mikołów
Data 09.06.2017

Salon jest nowoczesny i czysty. Chciałam reklamować telefon. Jestem pod wrażeniem obsługi. Pracownicy zadbani, mili i bardzo chętni w udzieleniu pomocy. Po zebraniu informacji na temat reklamowanego produktu przyjęli zgłoszenie oraz zaproponowali telefon zastępczy. Zostałam poinformowana o czasie trwania reklamacji oraz jej przebiegu. Pracownicy zaproponowali jak najlepsze dla mnie rozwiązanie. Atmosfera spotkania była bardzo przyjazna, pomimo że była to wizyta reklamacyjna. Spędziłam w...

Salon jest nowoczesny i czysty. Chciałam reklamować telefon. Jestem pod wrażeniem obsługi. Pracownicy zadbani, mili i bardzo chętni w udzieleniu pomocy. Po zebraniu informacji na temat reklamowanego produktu przyjęli zgłoszenie oraz zaproponowali telefon zastępczy. Zostałam poinformowana o czasie trwania reklamacji oraz jej przebiegu. Pracownicy zaproponowali jak najlepsze dla mnie rozwiązanie. Atmosfera spotkania była bardzo przyjazna, pomimo że była to wizyta reklamacyjna. Spędziłam w punkcie około 15 minut i pewnością będę polecała pracowników ze względu na posiadane kompetencje oraz życzliwość.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 318

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.