Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Expander

Kategoria: Doradztwo finansowe i podatkowe

Wynik dla całej firmy:

Opinii:246

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (246)

Pokaż opinie

10 z 246 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii


Data 26.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
ul. Kącik 4, Kraków
Data 19.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Barbara

Kraków

Opinii 24

lokalizacja
ul. Kącik 4, Kraków
Data 05.07.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Małgorzata

Żory

Opinii 2

lokalizacja
Jana Pawła II 1, Jastrzębie-Zdrój
Data 23.06.2017

Przed oddziałem jest duży parking , nie ma problemu ze znalezieniem miejsca do parkowania. W oddziale zaproponowano mi wodę/kawę. Oddział jest przestronny i zadbany. Obsługa przez doradcę bardzo profesjonalna. Przed prezentacją oferty Pani A. zbadała moje potrzeby, dzięki temu uzyskałam tylko te informacje, które mnie interesowały. Na koniec otrzymałam teczkę z symulacjami kredytu i najważniejszymi informacjami abym jeszcze raz w domu mogła wszystko przeanalizować. Firma ma w swojej ofercie...

Przed oddziałem jest duży parking , nie ma problemu ze znalezieniem miejsca do parkowania. W oddziale zaproponowano mi wodę/kawę. Oddział jest przestronny i zadbany. Obsługa przez doradcę bardzo profesjonalna. Przed prezentacją oferty Pani A. zbadała moje potrzeby, dzięki temu uzyskałam tylko te informacje, które mnie interesowały. Na koniec otrzymałam teczkę z symulacjami kredytu i najważniejszymi informacjami abym jeszcze raz w domu mogła wszystko przeanalizować. Firma ma w swojej ofercie produkty wielu banków co pozwala zaoszczędzić czas na wizytach w kilku bankach jednak trzeba być przygotowanym na min. godzinną rozmowę z doradcą. Wizyta umawiana jest na konkretną godzinę, nie ma konieczności czekania w kolejce co przy małej ilości pracowników w oddziale jest ważne. Odział jest otwarty od 9.00 do 18.00 a w soboty od 10.00 do 14.00, dzięki temu osoby pracujące zawsze znajdą dogodną godzinę wizyty. Pani konsultantka przypomina o terminie wizyty.

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 22.06.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 15.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 07.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
głogowska 83, Poznań
Data 07.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
inne
Data 06.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 25

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.