Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Banki, finanse, ubezpieczenia
Banki
Millennium Bank

Godło Jakość Obsługi

Millennium Bank

Kategoria: Banki

Wynik dla całej firmy:

Opinii:1039

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (1039)

Pokaż opinie

10 z 1039 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Karol

Gdańsk

Opinii 25

lokalizacja
Krzemowa 2, Gdańsk
Data 18.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karol

Gdańsk

Opinii 25

lokalizacja
Spacerowa 48, Gdańsk
Data 30.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mateusz

Zamość

Opinii 2

lokalizacja
Peowiaków 7, Zamość
Data 26.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aneta

Żyrardów

Opinii 4

lokalizacja
https://www.bankmillennium.pl/
Data 12.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Maria

Opole

Opinii 2

lokalizacja
1 Maja 6, Opole
Data 07.05.2017

Obsługa była bardzo uprzejma. Pan Tomasz uważnie wysłuchał powodu, dla którego udałam się do banku i dopasował ofertę do moich oczekiwań. Wyrażał się rzeczowo; bez zbędnego pośpiechu wykonywał niezbędne czynności, zachowując przy tym dyskrecję w odniesieniu do przekazywanych danych osobowych i informacji o zarobkach. Przy okazji polecił on również dwa dodatkowe produkty bankowe: kartę debetową oraz IKE. Miejsce było estetyczne zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz: bez zbędnych artykułów, panowała...

Obsługa była bardzo uprzejma. Pan Tomasz uważnie wysłuchał powodu, dla którego udałam się do banku i dopasował ofertę do moich oczekiwań. Wyrażał się rzeczowo; bez zbędnego pośpiechu wykonywał niezbędne czynności, zachowując przy tym dyskrecję w odniesieniu do przekazywanych danych osobowych i informacji o zarobkach. Przy okazji polecił on również dwa dodatkowe produkty bankowe: kartę debetową oraz IKE. Miejsce było estetyczne zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz: bez zbędnych artykułów, panowała prostota.Plusem jest brak kolejki w banku.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Broniewskiego 90, Toruń
Data 07.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Gen. Hallera 3, Nakło nad Notecią
Data 07.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 07.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marlen

Toruń

Opinii 2

lokalizacja
Broniewskiego 90, Toruń
Data 27.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dominik

Zamość

Opinii 2

lokalizacja
Peowiaków 7, Zamość
Data 22.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 104

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.