Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Banki, finanse, ubezpieczenia
Banki
ING Bank Śląski

Godło Jakość Obsługi

ING Bank Śląski

Kategoria: Banki

Wynik dla całej firmy:

Opinii:1649

Zgłoś błędne dane


Opinie (1649)

Pokaż opinie

10 z 1649 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii


Data 20.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Elżbieta

Gliwice

Opinii 44

lokalizacja
Zwycięstwa 28, Gliwice
Data 05.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Elżbieta, bardzo dziękujemy za Twoją opinię.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Tarnowskie Góry

Opinii 5

lokalizacja
Piastowska 16, Tarnowskie Góry
Data 29.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Czechowice-Dziedzice

Opinii 39

lokalizacja
Niepodległości 10a, Czechowice-Dziedzice
Data 27.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adam

Środa Wielkopolska

Opinii 2

lokalizacja
Czerwonego Krzyża 23, Środa Wielkopolska
Data 24.06.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Adam, dziękujemy za Twoją opinię - cieszymy się, że tak nas cenisz. Twoje zadowolenie to dla nas powód do dumy :-)

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Strawczyn

Opinii 53

lokalizacja
Silniczna 26, Kielce
Data 22.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Magdaleno, , zapoznaliśmy się z Twoją opinią - dziękujemy! Robimy wszystko, aby być lepsi.

avatar

Aleksander

Warszawa

Opinii 2

lokalizacja
Grójecka 81/87, Warszawa
Data 13.06.2017

W tym oddziale dokonywałem wpłaty na konto walutowe. Obsługujący mnie pracownik banku był bardzo uprzejmy i kulturalny. Po załatwieniu sprawy z jaką przyszedłem do banku, przedstawiono mi ofertę ulokowania środków z mojego konta, m.in. zainwestowanie w fundusze inwestycyjne, otwarcie lokaty, przedstawiono mi ofertę kredytów będących w aktualnej ofercie. Rozmowa odbywała się w bardzo miłej atmosferze w osobnym pomieszczeniu do tego przeznaczonym. Zostałem poczęstowany kawą. Pracownik banku był...

W tym oddziale dokonywałem wpłaty na konto walutowe. Obsługujący mnie pracownik banku był bardzo uprzejmy i kulturalny. Po załatwieniu sprawy z jaką przyszedłem do banku, przedstawiono mi ofertę ulokowania środków z mojego konta, m.in. zainwestowanie w fundusze inwestycyjne, otwarcie lokaty, przedstawiono mi ofertę kredytów będących w aktualnej ofercie. Rozmowa odbywała się w bardzo miłej atmosferze w osobnym pomieszczeniu do tego przeznaczonym. Zostałem poczęstowany kawą. Pracownik banku był bardzo kompetentny i dobrze znał każdy z oferowanych mi produktów. Kolejnym atutem tego oddziału jest brak kolejek, obsługa kasowa i walutowa, a także 2 bankomaty i wpłatomaty.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Aleksander, dziękujemy za Twoją ocenę - cieszymy się i robimy wszystko, aby być jeszcze lepsi.

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Paulina

Wrocław

Opinii 24

lokalizacja
Mszczonowska 8, Skierniewice
Data 29.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Bartosz

Szczecin

Opinii 2

lokalizacja
Milczańska 46, Szczecin
Data 22.05.2017

Chcąc dowiedzieć się więcej nt. pożyczek gotówkowych, odwiedziłem oddział banku. Od razu po wejściu i przedstawieniu co chciałbym uzyskać zostałem zaproszony do osobnego pokoju, wyciszonego oraz przygotowanego do tego typu rozmów.Po krótkiej ankiecie zostały mi przedstawione możliwe opcje, wraz z rozrysowaniem (w notatniku) finansowania oraz oddziaływania prowizji na kolejne raty. Obsługa starała się prowadzić rozmowę w sposób dopuszczalnie luźny oraz dynamiczny, wszystkie informacje zostały...

Chcąc dowiedzieć się więcej nt. pożyczek gotówkowych, odwiedziłem oddział banku. Od razu po wejściu i przedstawieniu co chciałbym uzyskać zostałem zaproszony do osobnego pokoju, wyciszonego oraz przygotowanego do tego typu rozmów.Po krótkiej ankiecie zostały mi przedstawione możliwe opcje, wraz z rozrysowaniem (w notatniku) finansowania oraz oddziaływania prowizji na kolejne raty. Obsługa starała się prowadzić rozmowę w sposób dopuszczalnie luźny oraz dynamiczny, wszystkie informacje zostały przekazane w krótkim czasie, aczkolwiek w zrozumiały i przystępny sposób.Oferta została dobrze dobrana do moich wymagań i możliwości, zostały również przedstawione inne produkty, które mogłyby zwrócić moją uwagę. Dodatkowo poruszony został temat złożenia wniosku internetowo, wszystko zostało wyjaśnione posiłkując się dostępem do konta prezentacyjnego, zostało mi to pokazane w praktyce.Pomimo zimowych warunków oraz wszechobecnej wilgoci, miejsce utrzymane w porządku, jest również zagospodarowane miejsce dla dzieci.Podsumowując, dla osób szukających więcej informacji na temat oferowanych produktów bankowych, jak najbardziej polecam wizytę w tym oddziale.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Bartosz, dziękujemy za Twoją opinię - cieszymy się, że tak wysoko nas oceniasz. Twoje zadowolenie to dla nas powód do dumy :-)

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Żaneta

Ostrowo

Opinii 37

lokalizacja
Rzeźnicka 8, Wejherowo
Data 05.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Odpowiedź firmy

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 165

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.