Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

BZ WBK

Kategoria: Banki

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2534

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (2534)

Pokaż opinie

10 z 2534 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Anna

Jarocin

Opinii 48

lokalizacja
ul. Kilińskiego 2a Jarocin
Data 23.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mariusz

Wielichowo

Opinii 37

lokalizacja
ul. 3 Maja 8 Grodzisk Wielkopolski
Data 22.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kopacz

POZNAŃ

Opinii 1

lokalizacja
Szpitalna 2, Poznań
Data 19.09.2017

Zostałam bardzo niemile obsłużona w tej placówce przez Panią Agnieszkę S. Po raz pierwszy zetknąłam się z tak fatalną obsługą w banku BZWBK mając konto u Państwa od 10lat.Miałam problem z założeniem profilu zaufanego,ponieważ wyskoczyła mi informacja iż mam udać się do placówki w celu potwierdzenia tożsamości.Tak zrobiłam.Mówiąc o tym Pani w banku, zostałam wręcz wyśmiana.Stwierdziła,że pierwsze słyszy o takim czymś.Poprosiłam, aby weszła na moje konto i sprawdziła o co chodzi, ponieważ może...

Zostałam bardzo niemile obsłużona w tej placówce przez Panią Agnieszkę S. Po raz pierwszy zetknąłam się z tak fatalną obsługą w banku BZWBK mając konto u Państwa od 10lat.Miałam problem z założeniem profilu zaufanego,ponieważ wyskoczyła mi informacja iż mam udać się do placówki w celu potwierdzenia tożsamości.Tak zrobiłam.Mówiąc o tym Pani w banku, zostałam wręcz wyśmiana.Stwierdziła,że pierwsze słyszy o takim czymś.Poprosiłam, aby weszła na moje konto i sprawdziła o co chodzi, ponieważ może być to związane z brakiem ważności mojego dowodu.Podałam ważny paszport i poprosiłam o uaktualnianie danych. Z wielką niechęcią i grymasem na twarzy postanowiła mi pomóc.Gdy udało się odblokować profil zaufany, zapytałam czy mogłabym jeszcze wpłacić pieniądze na konto.Na to Pani odpowiedziała mi ze jak muszę...ale wpłatomat jest na zewnątrz i tak mogę wpłacić.Nie chcąc już męczyć Pani, podziękowałam i poszłam wpłacić pieniądze do wpaltomatu.Dodam jeszcze, że klient ktory byl obsługiwany przede mną przez ta Panią także był tragicznie potraktowany.Zrobiło mi sie go żal, ponieważ widać było że jest po ciężkim wypadku i ma trudności z mówieniem.ze strony pracownika bzwbk bie bylo wyrozumienia.Pani byla opryskliwa i nadąsana.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sebastian

Krynica-Zdrój

Opinii 14

lokalizacja
Piłsudskiego Krynica-Zdrój
Data 19.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mateusz

Puławy

Opinii 9

lokalizacja
ul.Piłsudskiego 58 Puławy
Data 19.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

KATARZYNA

Trzcianka

Opinii 1

lokalizacja
Księdza Kanonika Thiela 7, Czarnków
Data 19.09.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Joanna

Zielonka

Opinii 5

lokalizacja
Kolejowa 52, Zielonka
Data 19.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Damian

Poręby

Opinii 1

lokalizacja
strona WWW
Data 18.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kinga

Gorzów Wielkopolski

Opinii 285

lokalizacja
ul. Kombatantów 2 Gorzów Wielkopolski
Data 17.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Sylwia

Kalisz

Opinii 25

lokalizacja
ul. Podmiejska 32 Kalisz
Data 12.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 254

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.