Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

BZ WBK

Kategoria: Banki

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2335

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (2335)

Pokaż opinie

10 z 2335 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

klientka

Wrocław

Opinii 2353

lokalizacja
Bacciarellego 8-10, Wrocław
Data 26.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

G@vin

Szczecinek

Opinii 23

lokalizacja
Plac Wolności 11, Szczecinek
Data 22.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Izabela

Wrocław

Opinii 44

lokalizacja
ul. Gen. Bora-Komorowskiego 6 Wrocław
Data 27.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

ANGELIKA

Poznań

Opinii 1

lokalizacja
ul. Św. Marcin 66/72 Poznań
Data 01.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marta

Niebieszczany

Opinii 3

lokalizacja
ul.Krakowskie Przedmieście 56 Lublin
Data 31.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Malgorzata

Pyrzyce

Opinii 8

lokalizacja
ul.Wyszyńskiego 8 Stargard Szczeciński
Data 25.05.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Olga

Stargard Szczeciński

Opinii 12

lokalizacja
Kościuszki 22, Stargard Szczeciński
Data 23.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 10.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Tomasz

Poznań

Opinii 3

lokalizacja
Powstańców Wlkp 10, Skoki
Data 08.05.2017

Pracownik zauważył moje wejście do oddziału, przywitał się i zaprosił do stanowiska. Doradca szczegółowo przeprowadził analizę potrzeb. Był stroną aktywną, słuchał moich wypowiedzi, nie przerywał ich. Poświęcił mi swoją uwagę. Przestawiając dopasowane do mich potrzeb produkty odwoływał się do uzyskanych podczas analizy potrzeb moich oczekiwań. Miał wiedzę na temat prezentowanych rozwiązań i potrafił ją przekazać w sposób jasny i zrozumiały.Pracownik przedstawił ofertę usług elektronicznych do...

Pracownik zauważył moje wejście do oddziału, przywitał się i zaprosił do stanowiska. Doradca szczegółowo przeprowadził analizę potrzeb. Był stroną aktywną, słuchał moich wypowiedzi, nie przerywał ich. Poświęcił mi swoją uwagę. Przestawiając dopasowane do mich potrzeb produkty odwoływał się do uzyskanych podczas analizy potrzeb moich oczekiwań. Miał wiedzę na temat prezentowanych rozwiązań i potrafił ją przekazać w sposób jasny i zrozumiały.Pracownik przedstawił ofertę usług elektronicznych do konta wybiórczo. Nie rozwinął usługi BLIK, nie pokazał aplikacji mobilnej.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

dyzio11

września

Opinii 24

lokalizacja
ul. Warszawska 17 Września
Data 04.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 234

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.