Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Kazar

Kategoria: Obuwie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:473

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (473)

Pokaż opinie

10 z 473 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Monika

Gdynia

Opinii 1

lokalizacja
Kazimierza Górskiego 2, Gdynia
Data 06.09.2017

Do dnia dzisiejszego lubiłam tą markę,niestety już nie polecam marki Kazar. Torebki są jakościowo słabo wykonane i non stop się psują. Ponad rok temu zakupiłam torebkę, fason najbardziej popularny i dosłownie po kilku miesiącach obrzeża torebki czyli skóra łuszczyła się pękała i wycierała się! Reklamacja to droga prze mękę- reklamując produkt miałam zupełnie inne oczekiwania od "prestiżowej" marki, a poszli na skróty i sami wyznaczyli swoje zasady rozpatrzenia reklamacji. Niestety firma nie dba...

Do dnia dzisiejszego lubiłam tą markę,niestety już nie polecam marki Kazar. Torebki są jakościowo słabo wykonane i non stop się psują. Ponad rok temu zakupiłam torebkę, fason najbardziej popularny i dosłownie po kilku miesiącach obrzeża torebki czyli skóra łuszczyła się pękała i wycierała się! Reklamacja to droga prze mękę- reklamując produkt miałam zupełnie inne oczekiwania od "prestiżowej" marki, a poszli na skróty i sami wyznaczyli swoje zasady rozpatrzenia reklamacji. Niestety firma nie dba o swoich klientów w odpowiedni i należyty sposób, a tym samym ich traci.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 06.09.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 15.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Aatami

Białystok

Opinii 83

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agnieszka

Pruszków

Opinii 17

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ilona

Ostrowiec Świętokrzyski

Opinii 16

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adam

Wrocław

Opinii 6

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Konsument

Polska

Opinii 213

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Krystian

Wrocław

Opinii 5

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Urszula

Bydgoszcz

Opinii 29

lokalizacja
Ocena firmy
Data 25.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 48

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.