Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Kazar

Kategoria: Obuwie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:400

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (400)

Pokaż opinie

10 z 400 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Marta

Warszawa

Opinii 18

lokalizacja
Chrobrego 1, Radom
Data 21.05.2017

Wizyta dotyczyła zakupu letniego obuwia. Wystrój lokalu: rewelacyjny!Niestety, obsługa nie spełniała standardów oczekiwanych po jakości wystroju oraz reputacji firmy.Długo minęło, nim ktokolwiek z obsługi zapytał, czy może w czymś pomóc, raczej byli zainteresowani czymś za ladą. Oprócz tego, kiedy już zadałam pytanie o interesujący mnie model i rozmiar, po dłuższej chwili przyniesiono buty do przymierzenia. Niestety, nie pasowały i zwróciłam je do ekspedientki. Kiedy zapytałam, czy nie ma...

Wizyta dotyczyła zakupu letniego obuwia. Wystrój lokalu: rewelacyjny!Niestety, obsługa nie spełniała standardów oczekiwanych po jakości wystroju oraz reputacji firmy.Długo minęło, nim ktokolwiek z obsługi zapytał, czy może w czymś pomóc, raczej byli zainteresowani czymś za ladą. Oprócz tego, kiedy już zadałam pytanie o interesujący mnie model i rozmiar, po dłuższej chwili przyniesiono buty do przymierzenia. Niestety, nie pasowały i zwróciłam je do ekspedientki. Kiedy zapytałam, czy nie ma podobnych butów w tym samym lub większym rozmiarze (mam dosyć szeroką stopę), otrzymałam odpowiedź, że tego rodzaju buty są tylko do rozmiaru 40 i wszystkie są projektowane na jeden kształt stopy. Zastanowiło mnie to, ponieważ w jednym z warszawskich sklepów tej samej marki udało mi się znaleźć w zeszłym roku buty, które nawet w rozmiarze 40 pasowały na moją stopę idealnie.Ogólnie - nie polecam. Jeśli odwiedzę znów sklep KAZAR, to w Warszawie.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Izabela

Kraków

Opinii 7

lokalizacja
Kamieńskiego 11, Kraków
Data 30.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marlena

Jasienica Rosielna

Opinii 19

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Rafał

Nowa Wieś

Opinii 26

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Małgorzata

Szubin

Opinii 42

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dominika

Katowice

Opinii 52

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agnieszka

Gdańsk

Opinii 23

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Rzeszów

Opinii 24

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Andrzej Michał

Golub Dobrzyń

Opinii 165

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Marcin

Olsztyn

Opinii 120

lokalizacja
Ocena firmy
Data 12.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 40

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.