Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Lidl

Kategoria: Supermarkety

Wynik dla całej firmy:

Opinii:6446

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (6446)

Pokaż opinie

10 z 6446 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Paulina

Wrocław

Opinii 2

lokalizacja
Krzywoustego Wrocław
Data 22.06.2017

W dniu 21.06 .2017 byłam na zakupach w Lidlu. Pani kasjerka była bardzo miła i sympatyczna . Na sam koniec zakupów podziękowała i zaprosiła ponownie . W tym samym dniu wróciłam do supermarketu ponieważ okazało się że wzięłam zły rozmiar koszulki, poszłam do tej samej Pani i mimo że była strasznie duża kolejka to Pani nie denerwowała się jak to czasami jest w innych marketach , że chce coś wymienić . Musiała ona również zejść ze stanowiska aby skserować paragon i nie było widać po niej aby...

W dniu 21.06 .2017 byłam na zakupach w Lidlu. Pani kasjerka była bardzo miła i sympatyczna . Na sam koniec zakupów podziękowała i zaprosiła ponownie . W tym samym dniu wróciłam do supermarketu ponieważ okazało się że wzięłam zły rozmiar koszulki, poszłam do tej samej Pani i mimo że była strasznie duża kolejka to Pani nie denerwowała się jak to czasami jest w innych marketach , że chce coś wymienić . Musiała ona również zejść ze stanowiska aby skserować paragon i nie było widać po niej aby sprawiło jej to problem. Okazała się bardzo wyrozumiała i ciągle była uśmiechnięta. Również nie rzucała towarami aby jak najszybciej je skasować tylko była ostrożna , gdyż miałam dużo delikatnych towarów min . jajka .Taki powinien być każdy kasjer . Minusem było tylko to że obok jej kasy stało dużo rzeczy ze zwrotów , więc utrudniało jej to pewnie pracę , mógł by ktos na bierzącą jej to zabierać z miejsca pracy.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

cicero12

Bydgoszcz

Opinii 5

lokalizacja
SZOSA GDANSKA 49, Osielsko
Data 21.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ela

Płock

Opinii 1

lokalizacja
Kobylińskiego 29, Płock
Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adamek

Świecie

Opinii 26

lokalizacja
Szosa Lubicka 55 55, Toruń
Data 19.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

ANNA

Lublin

Opinii 2

lokalizacja
Jana Pawła II 37, Lublin
Data 16.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Mikołów

Opinii 2

lokalizacja
Wyzwolenia 10, Mikołów
Data 16.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Ewa

Iława

Opinii 32

lokalizacja
Kazimierza Puławskiego 5, Ostróda
Data 13.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Grzegorz

Aleksandrowice

Opinii 2

lokalizacja
ul.S.Lindego 1, Kraków
Data 13.06.2017

Jeden z najbardziej zadbanych supermarketów w których robię zakupy na codzien jeżeli chodzi o czystość i porządek na sklepie. Podłoga kiedy jestem zawsze czysta na sklepie ogólnie zawsze jest utrzymywany porzadek . Dostepność towaru bardzo dobra produkty które kupują zawsza sa dostepne. Wszystkie produkty jakie kupuje zawsze maja cenę. Obsługa jest miła i kompetentna;zawsze doradzą jak trzeba. Czasem tworza sie kolejki ale personel szybko reaguje żeby je rozładować. Ogólnie rzecz biorąc bardzo...

Jeden z najbardziej zadbanych supermarketów w których robię zakupy na codzien jeżeli chodzi o czystość i porządek na sklepie. Podłoga kiedy jestem zawsze czysta na sklepie ogólnie zawsze jest utrzymywany porzadek . Dostepność towaru bardzo dobra produkty które kupują zawsza sa dostepne. Wszystkie produkty jakie kupuje zawsze maja cenę. Obsługa jest miła i kompetentna;zawsze doradzą jak trzeba. Czasem tworza sie kolejki ale personel szybko reaguje żeby je rozładować. Ogólnie rzecz biorąc bardzo przyjemnie robi sie zakupy w tym supermarkecie .Polecam!!!

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Angelika

Bolesławiec

Opinii 8

lokalizacja
Chrobrego 9, Bolesławiec
Data 12.06.2017

OK

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 645

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.