Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

Media Expert

Kategoria: Sklepy AGD i RTV

Wynik dla całej firmy:

Opinii:2941

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (2941)

Pokaż opinie

10 z 2941 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Izabela

Recz

Opinii 39

lokalizacja
Dworcowa 19, Żnin
Data 12.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Lucyna

Tarnów

Opinii 198

lokalizacja
Hodowlana 4, Tarnów
Data 12.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

MGDALENA

Mikołów

Opinii 2

lokalizacja
Pszczyńska 14, Mikołów
Data 09.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Mateusz

Piekary Śląskie

Opinii 3

lokalizacja
Aleja Roździeńskiego 93, Katowice
Data 04.06.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Martyna

Wrocław

Opinii 2

lokalizacja
Krakowska 51/69, Wrocław
Data 03.06.2017

Kupiłam przez sklep internetowy telefon Samsung Galaxy S7 z odbiorem w sklepie stacjonarnym. Na początku udałam się do kasy, z której z Pani odesłała mnie do Pana z działu IT po odbiór telefonu. Dwóch pracowników IT było zajętych, więc podeszłam do pracownika z działu od sprzedaży telewizorów, gdyż stał i nie był niczym zajęty. Sklep jest bardzo mały, więc będąc w dziale IT miała tego pracownika w zasięgu wzroku. Podeszłam do niego, natomiast pracownik powiedział, że nie może wydać mi produktu...

Kupiłam przez sklep internetowy telefon Samsung Galaxy S7 z odbiorem w sklepie stacjonarnym. Na początku udałam się do kasy, z której z Pani odesłała mnie do Pana z działu IT po odbiór telefonu. Dwóch pracowników IT było zajętych, więc podeszłam do pracownika z działu od sprzedaży telewizorów, gdyż stał i nie był niczym zajęty. Sklep jest bardzo mały, więc będąc w dziale IT miała tego pracownika w zasięgu wzroku. Podeszłam do niego, natomiast pracownik powiedział, że nie może wydać mi produktu gdyż nie jest pracownikiem IT. Wróciłam do kolejki do pracownika IT. Pracownik IT przed wydaniem telefonu zaproponował akcesoria, jak szkło hartowane i etui. Wymagało to kilkukrotnej odmowy z mojej strony, gdyż pracownik zachęcał mnie kilkukrotnie do dodatkowych zakupów. Nie wiedział o zniżce 400zł, którą oferował sklep internetowy. Przy mnie wszedł na stronę sklepu internetowego i zapoznał się z warunkami promocji. Udaliśmy się do kasy. Dwie kasy doprowadziły do sytuacji, w której kupujących przy kasie A przeproszono i pokierowano do kasy B,a mnie z kasy B do kasy A. Po zeskanowaniu produktu rabat naliczył się. Pracownik spytał o potwierdzenie płatności kartą i wręczył paragon z opakowanym produktem. Nie zaoferował reklamówki na zakupy. Gdy o nią zapytałam, poinformował że koszt reklamówki to 40 gr. Dokonałam drugiego zakupu.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

pawelo

Gubin

Opinii 1

lokalizacja
Wyspiańskiego 3, Gubin
Data 01.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Anna

Wodzisław Śląski

Opinii 8

lokalizacja
Rybnicka 125C, Radlin
Data 21.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Kozia 3/7, Łowicz
Data 11.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Kamil

Rzeszów

Opinii 2

lokalizacja
Wacława Kopisto 1, Rzeszów
Data 09.05.2017

W dniu 22 kwietnia (sobota) około godziny 11:00 udałem się na zakupy celem zakupu płyty indukcyjnej oraz piekarnika. Po około 2 minutach od znalezienia się w miejscu, w którym znajdowały się interesujące mnie produkty podszedł do mnie Pan, który zaoferował swoją pomoc w wyborze odpowiednich urządzeń według moich predyspozycji i preferencji. Podczas rozmowy pracownik na wszystkie zadane przeze mnie pytania znał odpowiedź i w rzetelny i zrozumiały sposób przekazał interesujące mnie informacje....

W dniu 22 kwietnia (sobota) około godziny 11:00 udałem się na zakupy celem zakupu płyty indukcyjnej oraz piekarnika. Po około 2 minutach od znalezienia się w miejscu, w którym znajdowały się interesujące mnie produkty podszedł do mnie Pan, który zaoferował swoją pomoc w wyborze odpowiednich urządzeń według moich predyspozycji i preferencji. Podczas rozmowy pracownik na wszystkie zadane przeze mnie pytania znał odpowiedź i w rzetelny i zrozumiały sposób przekazał interesujące mnie informacje. Dodatkowo informował mnie o innowacyjnych rozwiązaniach w urządzeniach a także o ewentualnych wadach, które pojawiały (pojawiają się) w urządzeniach. Pan, który mnie obsługiwał wykazywał się odpowiednimi kwalifikacjami a także bardzo dobrą kulturą osobistą. Pan miał odpowiednią prezencję do obsługi klienta. Podczas wybierania produktu Pan poinformował mnie o rabatach, jakie czekają podczas ówczesnego weekendu gdy skorzystam z ich oferty, Po około 15 minutach rozmowy a także prezentowania produktów, wybrałem odpowiednie urządzenia i dokonałem zakupu. z Podczas wypełniania wszystkich formalności Pan informował na bieżąco o wszystkich szczegółach znajdujących się w umowach. Jedynym minusem, z którym się spotkałem podczas zakupów była zbyt głośna muzyka, która dochodziła z działu RTV, która czasem utrudniała słowny kontakt ze względu na brak słyszalności.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Milosz

Gniezno

Opinii 6

lokalizacja
Gdańska 122-124, Gniezno
Data 09.05.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 295

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.