Szukaj opinii o...Gdzie?

Godło Jakość Obsługi

RTV EURO AGD

Kategoria: Sklepy AGD i RTV

Wynik dla całej firmy:

Opinii:3423

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (3423)

Pokaż opinie

10 z 3423 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Mateusz

Jędrzejów

Opinii 6

lokalizacja
ul. Świętokrzyska 20, Kielce
Data 13.09.2017

Do sklepu RTV EURO AGD przyszedłem z myślą nabycia uniwersalnego etui na tablet. Sklep ten charakteryzuje się dużą liczbą doradców sprzedaży, pracujących na poszczególnych działach. Zabrakło zainteresowania moją osobą ze strony pracowników. Po paru minutach samodzielnego poszukiwania właściwego regału ze sprzętem postanowiłem podejść do dwóch pracowników sklepu, którzy w zbywający sposób (informując że regały są podpisane) wskazali mi prawdopodobnie właściwe miejsce. Nie obyło się bez...

Do sklepu RTV EURO AGD przyszedłem z myślą nabycia uniwersalnego etui na tablet. Sklep ten charakteryzuje się dużą liczbą doradców sprzedaży, pracujących na poszczególnych działach. Zabrakło zainteresowania moją osobą ze strony pracowników. Po paru minutach samodzielnego poszukiwania właściwego regału ze sprzętem postanowiłem podejść do dwóch pracowników sklepu, którzy w zbywający sposób (informując że regały są podpisane) wskazali mi prawdopodobnie właściwe miejsce. Nie obyło się bez konieczności ponowienia pytania z naleganiem o wprowadzenie we właściwą aleję. Dział akcesorii do tabletów był utrzymany w nieładzie. Wiele otwartych opakowań, egzemplarze pokazowe utrzymane w stanie zniechecajacym do zakupu. Obsługa przy kasie przebiegła zaskakująco szybko zważywszy na liczbę czynnych kas (jedna czynna kasa na ok. 20 pracowników hali sprzedażowej).Reasumując ze sklepu RTV EURO AGD wyszedłem z towarem który chciałem kupić, jednak poziom irytacji jaki spowodowała u mnie sama wizyta bardziej zachęca do zakupów drogą internetową.

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Wyzwolenia 18, Szczecin
Data 18.08.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Magdalena

Toruń

Opinii 17


Data 16.08.2017

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  100% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
ul. Massalskiego 3, Kielce
Data 09.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Jokoma

Białystok

Opinii 218

lokalizacja
Hetmańska 16, Białystok
Data 07.08.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Adam

Łódź

Opinii 2

lokalizacja
ul. Karskiego 5, Łódź
Data 31.07.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

deltakom

Koszalin

Opinii 1

lokalizacja
strona WWW
Data 20.07.2017

TU OSZUKANO MNIE TRZY RAZY PRZY ZAKUPIE JEDNEGO TOWARU !Na początku chciałbym powiedzieć , że kilkakrotnie dokonałem udanych zakupów w tym sklepie i byłem zadowolony , jednak to co miało miejsce przy zakupie mp3-ki , to istny horror . Na początek zamówiłem mp3-kę po atrakcyjnej cenie (ok. 15%) niższej od konkurencji . Zamówienie przyjęto do realizacji i pozostało mi tylko oczekiwanie na SMS o dostawie towaru do sklepu (odbiór w sklepie) . Jakież było moje zdziwienie , kiedy w poczcie e-mailowej...

TU OSZUKANO MNIE TRZY RAZY PRZY ZAKUPIE JEDNEGO TOWARU !Na początku chciałbym powiedzieć , że kilkakrotnie dokonałem udanych zakupów w tym sklepie i byłem zadowolony , jednak to co miało miejsce przy zakupie mp3-ki , to istny horror . Na początek zamówiłem mp3-kę po atrakcyjnej cenie (ok. 15%) niższej od konkurencji . Zamówienie przyjęto do realizacji i pozostało mi tylko oczekiwanie na SMS o dostawie towaru do sklepu (odbiór w sklepie) . Jakież było moje zdziwienie , kiedy w poczcie e-mailowej znalazłem list od rzeczonego sklepu , że ..."ponieważ nie odebrałem towaru w terminie transakcję anulowano" !?Powtórnie zamówiłem taką samą mp3-kę tyle , że cena była już o 30zł wyższa . No trudno , dałem się wykiwać cwaniakom. Towar odebrałem po SMSie , który tym razem dotarł do mnie - cud ! A ponieważ rzeczona MP3 miła być prezentem spokojnie przeleżała u mnie w szufladzie przez blisko dwa tygodnie czekając na stosowny czas na wręczenie prezentu . Jakież było rozczarowanie obdarowanej , kiedy przy pierwszej próbie uruchomienia "prezent" nie zadziałał . Po podłączeniu do gniazda USB pozostał głuchy i ciemny , zmieniliśmy gniazdo , później komputer - i nic . No i tutaj zaczyna się druga część historii :Reklamacja - towar przyjęto bez oporów i bardzo grzecznie . Po jakiś dwóch tygodniach dostałem list polecony . W którym czytam : " Przeprowadzona weryfikacja podanej w zgłoszeniu reklamacyjnym nie potwierdziła jej występowania. Reklamowany towar jest zgodny z umową , wolny od wad za które sprzedawca ponosi odpowiedzialność ." i dalej "W związku z powyższym informujemy , że reklamowany towar zostanie niezwłocznie przekazany do sklepu RTV EURO AGD , w którym została złożona reklamacja ." List datowano na 16.06.2017 (data nadania 3 dni później - nie dotrzymany termin !!) , odczekałem 5 dni i pofatygowałem się do sklepu po działający jak mniemałem towar . I tu rozczarowanie - mojej MP3-ki niema. Poinstruowano mnie , że przyjdzie do mnie SMS z powiadomieniem . Dostałem SMS i po raz któryś z rzędu poszedłem do sklepu . Niestety i tym razem nic z tego, bo w SMSsie informowano , że towar zostanie przekazany do sklepu , a nie , że można go odebrać . Wreszcie nadszedł ten właściwy SMS i poszedłem odebrać swój towar . A tu niespodzianka, nie uznano reklamacji bo wewnątrz niejako odnaleziono ślady wilgoci , czy jakiegoś płynu. Nerwy mi puściły - wyszedłem . Podsumowując : najpierw podniesiono mi promocyjną cenę ze 199 na 229 zł , później sprzedano mi niedziałający towar , a na koniec nie uznano reklamacji bo stwierdzono , że to na pewno z mojej winy, a towar był u nich dłużej niż u mnie . Nie jestem krezusem , ale odpuszczę te 229zł , ale więcej już tam nic nie kupię i będę ostrzegał wszystkich przed tym sklepem , w którym oszukano mnie trzy razy przy zakupie jednego towaru .

Zgadzam się  0% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  100% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Katarzyna

Radom

Opinii 3

lokalizacja
ul. Bolesława Chrobrego 1, Radom
Data 12.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

izmy

warszawa

Opinii 1

lokalizacja
Złota 59, Warszawa
Data 07.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 07.07.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 343

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.