Szukaj opinii o...Gdzie?

Jesteś tutaj: Cała Polska
Zakupy spożywcze
Cukiernie, piekarnie
Piekarnia HERT

Godło Jakość Obsługi

Piekarnia HERT

Kategoria: Cukiernie, piekarnie

Wynik dla całej firmy:

Opinii:290

Zgłoś błędne dane

Odpowiadamy klientom


Opinie (290)

Pokaż opinie

10 z 290 wyników
Sortuj wg:
Data opinii
Ocena
avatar

Opinii

lokalizacja
Dambonia 173, Opole
Data 20.06.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Karolina

Wrocław

Opinii 3

lokalizacja
Zemska 31, Wrocław
Data 04.05.2017

Piekarnie polecam z czystym sercem. Pracuje tam jedna Pani, która jest bardzo kontaktowa i sympatyczna Chce się tam wracać. Sklep jest mały jak każda piekarnia i trzeba stać czasami za drzwiami jak jest kolejka, ale nie jest to moim zdaniem problem, Problem jest z wjazdem z wózkiem - kobieta z dzieckiem lub niepełnosprawny na pewno nie wjedzie. Zawsze jest mnóstwo wyboru pieczywa. Panie kroją chleb na życzenie, produkty są smaczne. Pracownice proponują zawsze dodatkow jakieś słodkie bułki czy...

Piekarnie polecam z czystym sercem. Pracuje tam jedna Pani, która jest bardzo kontaktowa i sympatyczna Chce się tam wracać. Sklep jest mały jak każda piekarnia i trzeba stać czasami za drzwiami jak jest kolejka, ale nie jest to moim zdaniem problem, Problem jest z wjazdem z wózkiem - kobieta z dzieckiem lub niepełnosprawny na pewno nie wjedzie. Zawsze jest mnóstwo wyboru pieczywa. Panie kroją chleb na życzenie, produkty są smaczne. Pracownice proponują zawsze dodatkow jakieś słodkie bułki czy mąkę. Jest to fajne, ponieważ czasami przypomni się, że właśnie brakuje mąki w domu. Sklep zawsze czysty i pachnący pączkami. Panie używają rękawiczek do podawania towaru. Wszystko schludnie i higienicznie. Polecam!

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 18.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Reymonta 45, Opole
Data 18.04.2017

Zgadzam się  80% Nie zgadzam się  20% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

takajednaja

Opole

Opinii 26

lokalizacja
Reymonta 45, Opole
Data 18.04.2017

Zgadzam się  75% Nie zgadzam się  25% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Agata

Wrocław

Opinii 3

lokalizacja
Zemska 31, Wrocław
Data 11.04.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

KAROLINA

LUBIN

Opinii 2

lokalizacja
Mickiewicza 23B, Lubin
Data 24.03.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii

lokalizacja
Jaworzyńska Legnica
Data 03.02.2017

Zgadzam się  100% Nie zgadzam się  0% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Opinii


Data 03.02.2017

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

avatar

Dim

Wrocław

Opinii 223

lokalizacja
Broniewskiego 10, Wrocław
Data 13.12.2016

Zgadzam się  50% Nie zgadzam się  50% Bezużyteczna  0% Pokaż znajomym       

Klienci firmy czekają na odpowiedź

Brak komentarzy   dodaj komentarz +

Strona: 1 2 3 4 ... 29

W Twojej okolicy



©2013 Grupa VSC Projekt i realizacja Internet House


Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz aby twoja ocena miała większy wpływ na wynik tej firmy, zaloguj się:

Możesz użyć swojego konta na facebooku
Adres e-mail (login)
Nie posiadasz konta? Załóż konto i przekonaj się, że Twoja opinia się liczy!

Dziękujemy za twoją opinię!

Jeżeli chcesz, aby twoja opinia miała większy wpływ na wynik tej firmy napisz swoją recenzję klikając na obok gwiazdek.

Ważne: nasze strony wykorzystują pliki cookies.X


Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.

Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce prywatności.